Home Contacts LCL FCL Breakbulk Shorsea Related Help Rail  Career English Cesky Slovensky German Hungarian
Track & Trace
Track your containers and shipments
Sailings
Export and Import sailing schedules
Customer Corner
Shipping Instructions Statistics, Reports
LCL Tariff
Worldwide rates for LCL consolidation
Distribution Tariff
Trucking rates to/from main HUBs
Downloads
Newsletters and other files to download
Mélytengeri elhajózások (FCL)
Cégcsoportunk teljes konténerrakományokat továbbít a Föld minden tájára/tájáról,rendszeres összeköttetést teremtve a világ fökikötöivel,kiemelt fontosságúnak tartva az együttmüködést a megbízható,széles körü ügynöki hálózattal rendelkezö hajóstársaságokkal.

Ezeket a teljes konténerrakományokat megbízóink igényeinek megfelelöen,az INCOTERMS szok-ványok figyelembevételével ajánljuk elhajózásra az említett hajóstársaságoknak,akik rendelkez-nek a speciális konténerek minden fajtájával( 40 lábas Magas,zárt ,felül nyitott ,hütö konténerekkel, 40 lábas rakodó platformmal stb)

Az üres konténerek felvételét,visszaadását a hajóstársaságok helyi depóinak igénybevételével végezzük.Cégcsoportunk tagjának,az A1 Transport & Logistic cég raktárában ajánljuk különbözö áruk kon-ténerizálását illetve az áru konténerböl való kirakását és egyéb ehhez kapcsolódó szolgáltatásokat.

OSLStar Line.

Az Star Line NVOCC, rendszeres elhajózásokkal a Közel-Keletre kikötőjébe.
További információk: http://star-liners.com/ honlapon.
OWLOWL / XPO Logistics.

Az XPO az egyik legnagyobb NVOCC a világon, 33 éves múlttal , több mint 60 hajóstársasággal áll szerződéses viszonyban . Az XPO főleg az Eszak-amerikai piacon erős, nem csak port to port díjakat, hanem a háztól házig való fuvarokra is versenyképes díjakat jegyez.
További információk: http://www.xpo.com/ honlapon.